KARTICA ŠPORT RUŠE

Objavil on 1. December, 2017 v kategoriji Novice - Ni komentarjev
kartica-sport-ruse-teaser-1

KARTICA ŠPORT RUŠE

Od 1. decembra vam kartica Šport Ruše prinaša številne ugodnosti:

  • Drsanje na velikem drsališču za 1€ in do 50% popust na opremo
  • 10% popust na vse storitve bazena & wellnessa v Športnem parku Ruše
  • 20% na sezonske karte bazena & wellnessa v Športnem parku Ruše
  • Brezplačno uporabo garderob in tušev za rekreacijo
  • Ažurno obveščanje o vseh prihodnjih akcijah ter popustih

AKCIJA DRSANJA NA VELIKEM DRSALIŠČU – S KARTICO ŠPORT RUŠE NA LED ŽE ZA 1€!

Letošnjo zimsko sezono imetnikom Kartice Šport Ruše ponujamo enoten vstop na veliko drsališče za 1€, tudi do 50% popust na izposojo drsalk in brezplačno drsanje za otroke! Kartica bo odraslim omogočila vstop z izposojo drsalk za 3€, mladina, dijaki, študenti in upokojenci bodo ob vstopu z izposojo drsalk lahko drsali za 2€, otrokom do 6 leta pa ob brezplačnem vstopu izposojamo drsalke za 1€. Hkrati ponujamo tudi družinske karte, vstopnice za 10x obisk in sezonske karte, na katere boste imeli s Kartico Šport Ruše tudi do 40% popusta! Pripravili pa smo tudi posebno ponudbo drsanja za skupine otrok, šole ter podjetja in zaključene družbe.

kartica-sport-ruse-teaser

10% POPUST NA CELOTNO PONUDBO IN 20% NA SEZONSKE KARTE BAZENA V ŠPORTNEM PARKU RUŠE

Kartica Šport Ruše imetnikom prinaša 10% generalni popust na vse storitve Športnega parka Ruše in 20% popust na dolgoročne vstopnice, kjer boste npr. pri družinski letni karti za bazen v trenutku nakupa s Kartico Šport Ruše prihranili kar 84€! Hkrati obiskovalcem nudimo obročno odplačevanje in uporabnikom zunanjih športnih površin omogočili uporabo garderob ter tušev brezplačno!

ENOSTAVNO PRIDOBITE SVOJO KARTICO ŠPORT RUŠE

Kartico Šport Ruše lahko z izpolnitvijo enostavnega obrazca in plačilom simbolične letne članarine pridobite na recepciji Bazena v Športnem parku Ruše. Cena kartice je za občane Občine Ruše 5€ in 2€ za otroke do 14 let, dijake, študente ter upokojence z veljavnimi izkaznicami.  Za obiskovalce iz drugih področij je cena Kartice Šport Ruše 10€ ter 5€ za otroke do 14 let, dijake, študente ter upokojence z veljavnimi izkaznicami.

CENIK KARTICA ŠPORT RUŠE

Letna članarina

Občani Občine Ruše *

Drugi obiskovalci

odrasli

5,00 €

10,00 €

otroci 6–14 let, dijaki, študenti in upokojenci z veljavnimi izkaznicami

2,00 €

5,00 €

Izdaja nove kartice ob izgubi ali uničenju znaša 20,00 €

OBRAZEC ZA PRIDOBITEV KARTICE SI PRENESITE TUKAJ ali ga prevzamete na recepciji Športnega parka Ruše, šolska ulica 17, 2342 Ruše.

Obrazec oddate na recepciji Športnega parka Ruše!

Za več informacij nas prosim kontaktirajte na telefona 02 673 05 03 ali 051 624 401 ali po emailu na  info@sportniparkruse.si vsak dan med 8. in 21. uro.

Projekt izvajamo v okviru aktivnosti ustvarjanja športne platforme in zagotavljanja prepoznavnosti občine, ki poteka s sofinanciranjem LAS Drava in Evropskega sklada za regionalni razvoj.
logotipi-projekti

Komentarji so izključeni.