ZUNANJA IGRIŠČA

Na zunanjih športnih površinah vam ponujamo vrsto možnosti za aktivno in družabno preživljanje prostega časa. Na razpolago so vam igrišča za košarko, mali nogomet, odbojko na mivki, tenis in rusko kegljanje. Športnikom različnih panog (plavanje, odbojka, košarka, nogomet, judo, karate, gimnastika, ipd.) nudimo možnost bazičnih priprav oz. intenzivnih treningov.

V bližini sta tudi dve travnati igrišči za nogomet ter igrišče za mali nogomet z umetno travo. Za tiste, ki pa želijo še več adrenalina je tik ob reki Dravi urejena več kilometrov dolga pot, ki jo lahko prehodite, pretečete ali prevozite s kolesom.

Vaši najmlajši se lahko v otroškem kotičku ŠPRja igrajo na različnih igralih: go-kardih na pedale, trampolinih, plezalni stezi, toboganih in gugalnicah.

V neposredni bližini je Športna dvorana, ki vam ponuja pokrite športne površine za košarko, odbojko, gimnastiko, aerobiko in še kaj.

Poskrbljeno je tudi za spalne kapacitete. Lahko se odločite med Mladinskim hotelom v neposredni bližini, med 1 km oddaljenim, popolnoma novim Hotelom Veter in Mladinskim hotelom Vetrnica, kjer vas bodo razvajali tudi s kulinariko.